divendres, 22 d’octubre del 2010

Poble de Vallvidrera: L'opinió de l'Associació

Poble de Vallvidrera: L'opinió de l'associació.: " Des de l' Associació Mont d'Orsà de veïns i veïnes de Vallvidrera volem mostrar de nou, i no creiem que sigui cap sorpresa, ..."

2 comentaris:

Jordi G. ha dit...

Des de la Companyia Fontmontina de Comèdia, una de les entitats que es va interesar fa més d'un any en el futur de l'edifici del Mercat, atès que era ja public que es tancaria durant l'any 2009.Voldriem puntualitzar , que junt amb altres entitats de Collserola vam fer la petició al districte de poder disposar d'un espai adequat per poder portar a terme activitats que precisen d'una infraestructura i acústica adequades. No hem sol.licitat un espai d'assaig i de representació teatral, sinó un espai que pugui albergar des de activitats de gent gran, joves, cinema, balls de saló,sala d'actes per les escoles públiques de Collserola, concerts...etc
En fi tot allò que en el actual Centre Cívic no es pot portar a terme. Tot això ho hem fet des de la participació, ja que que des de el districte s'ens va convocar el passat juny de 2010 junt amb altres entitats i associacions de veïns ( Vallvidrera, Font del Mont). En aquesta reunió s'ens va presentar la proposta que es fa des de l'Ajuntament . posteriorment i d'acord amb les associacions es va fer una segona reunió entre entitats per presentar una contraproposta.Així es va fer durant el el mes de Juliol.
No dubtem de que l'Associació de Veïns de Vallvidrera busqui ser altaveu de la opinió dels seus socis i fins i tot dels que no ho són, però no es poden sentir els unics baluarts de la partcipació dels veïns en questions que afecten a tota la muntanya.
Jordi Garcia

Jaume ha dit...

heu representat ja el "mar i cel"?